Găseşte-ne pe Facebook


 

Avem site nou


WWW.PANDURIICS.RO

  
FRF
 
 
 
 
LPF
 
 
 
 
FIFA
 
 
 
 
UEFA
 
 
 
 
UEFA
 


 

Pandurii-tg-jiu.ro: INTERVIU / Ionuţ Rada: „Atmosfera e plăcută la echipă iar pregătirea nu mi s-a părut grea”


Fostul junior de la Pandurii, Ionuţ Rada, are doar 19 ani şi este component al echipei naţionale de juniori a României fiind sub observaţia lui Emil Săndoi pentru lotul de tineret. Rada a terminat recent junioratul la grupa de 1990 a clubului Pandurii şi a jucat sezonul trecut în liga a treia, la Energia Rovinari, dar şi la echipa de juniori republicani a clubului Pandurii Târgu Jiu. Acesta a evoluat pentru Energia aproape toate meciurile din sezonul trecut cu excepţia celor la care a fost plecat la naţionala Under 19 ani la care a fost convocat de trei ori pentru jocuri de calificare şi două turnee amicale. La naţională Rada a jucat toate cele trei meciuri de la turneul de calificare din Franţa, la Caene. A fost urmărit la acest turneu şi de antrenorul selecţionatei Under 21 Emil Săndoi care îl urmăreşte în vederea promovării la echipa de tineret.
Ionuţ Rada este din Târgu Jiu şi a terminat anul acesta liceul Sportiv din Târtgu Jiu cu media 9:25. La Pandurii a venit de doi ani, fiind transferat de la AS Ştiinţa Târgu Jiu, unde l-a avut antrenor pe Doru Mihuţ, fiind preluat împreună cu alţi cinci colegi de către antrenorul Constantin Andriucă.

Reporter: Când ai venit la grupele de la Pandurii te gândeai că vei ajunge la echipa mare?
Ionuţ Rada: Îmi doream asta cu toţii ne dorim şi am muncit pentru asta. Acum mă bucur că am ajuns la echipa mare. Anul trecut înainte de cantonamentul de iarnă au fost nişte antrenamente la care nea Sorin a chemat mai mulţi juniori şi m-a ales şi pe mine printre cei patru care au plecat în Antalya. Când ne-a chemat am încercat să fac totul cât mai bine pentru a rămâne la echipa mare.
Rep.:Ce crezi că l-a impresionat pe antrenor?
I.R.: Îi place să promoveze juniorii şi cred că a văzut ceva calităţi la mine.
Acum în vară mi-a spus după jocul şcoală de acasă înainte meciului cu Internaţional şi ne-a luat pe toţi deoparte şi ne-a ales pe mine şi pe Diaconu la echipă. Celorlalţi care au mai în pregătire le-a spus că vor merge la Energia Rovinari unde îi va monitoriza în continuare.
Rep.: Cum era să joci şi la juniori şi la liga a treia?
I.R.: Jucam vineri la juniori şi duminică la Energia. Făceam antrenamente marţi şi miercuri cu Energia şi joi şi vineri cu juniorii dacă nu aveam în deplasare cu juniorii. Uneori când aveam meci în deplasare cu Energia sâmbătă nu mai jucam vineri la juniori.
Rep.: Cum ţi se pare pregătirea cu o echipă de liga I?
I.R.: Atmosfera e plăcută, nu mi s-a părut pregătirea grea, e puţin mai greu fiind prima ligă dar e bine. Am mai făcut anul trecut un cantonament cu Pandurii şi am făcut cantonamente la Rânca cu domnul Andriucă.

Recomandă acest articol: facebook twitter | Inapoi   21.07.2009.

  

Pandurii pe Facebook


 


   

   
   

 
 
   

 
 
   

  » Hartă site Pandurii-Tg-Jiu.ro


         
         
C.E.O. - Complexul Energetic Oltenia
S.C. ARTEGO S.A. - ARTICOLE TEHNICE DIN CAUCIUC