FC National
vs
Pandurii
3
-
2

Radio Targu Jiu

 

PANDURII - POLI TIMISOARA
sambara 3.06.2006, ora 18:00

 


 

12. FC Argeş ...31p
13 Jiul Petroşani ...27p
14. FC Vaslui ...26p
15. Pandurii Tg Jiu ...21p
16. FCM Bacău ...13p

 
   

 
Pe ce loc se va clasa echipa Pandurii la finalul acestui campionat?
1-4
5-8
9-12
13-14
15-16


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

Noutati pe Forum
  Galerie video
Et.    Program Divizia A
28    NATIONAL 3-2 PANDURII            |        CS VASLUI 1-1 CS POLI IASI  |     JIUL 2-0 FCM BACAU
29    PANDURII - POLI TIMISOARA     |        FCM BACAU - CS VASLUI        |      STEAUA - JIUL
30    OTELUL GALATI - PANDURII       |        CS VASLUI - FC STEAUA         |     JIUL- RAPID
 

Editie Speciala: Studenţii au făcut instrucţie cu pandurii, în Capitală

Editie Speciala: Studenţii au făcut instrucţie cu pandurii, în Capitală

de Alin VANCEA

• La debutul oficial pe banca tehnică al lui Nae Ungureanu, oltenii au fost înfrânţi categoric

Ghinion - Căpitanul Iulian Ştefan (stânga) nu a reuşit să înscrie în partida cu Sportul Studenţesc.

SPORTUL STUDENTESC (4) - (0) PANDURII TG. JIU

SPORTUL (4-4-2)
Stăncioiu S. Stancu Raţiu Secăreanu (Ferfelea ’46) Cistean T. Bălan (M. Oae ’71) C. Lazăr M. Nae (Patriche ’46) D. Varga Mazilu Curelea
Antr.: G. Mulţescu

PANDURII (4-4-2)
Pustinjakovici Amzucu Perisici Scarlatache (Bogoi ’46) Trofin Popete Buta Keca Vranjkovici (Glişc㠒46) Ad. Popescu (Disney ’73) I. Ştefan
Antr.: N. Ungureanu

Arbitri: Marian Salomir- Marcel Savaniu, Cristian Nica.

Stadion: “Sportul”, spectatori 500

Ungureanu - destul de mulţumit de joc.

Nicolae Ungureanu a surprins la finalul partidei cu Sportul, declarând că, în mare parte, este mulţumit de jocul echipei pe care o pregăteşte. Antrenorul pandurilor a motivat severitatea înfrângerii din Regie prin greşelile individuale ale fotbaliştilor săi şi a apreciat drept greu de digerat rezultatul. “Este o înfrângere grea, însă a fost un meci foarte frumos, cu ocazii de o parte şi de alta. Sportul nu a făcut un joc strălucit. În mare parte sunt mulţumit de evoluţia echipei, mai puţin de greşelile individuale. Cred că am intrat în topuri cu ratarea lui Adi Popescu. Nu o putem băga în poartă nici de pe linia porţii!”, a declarat tehnicianul oltean.

Aşteptat cu multă speranţă în tabăra gorjeană, meciul cu Sportul Studenţesc a fost o mare deziluzie pentru toţi suporterii pandurilor, deşi numai 12 dintre aceştia au făcut deplasarea în Capitală. Echipa bucureşteană a învins, sâmbătă, fără mari probleme şi a încheiat socotelile încă de la pauză, având nu mai puţin de trei goluri avantaj.
Sportul a marcat repede, în minutul 5, prin Alin Raţiu, care a şutat din apropierea careului de 16 metri, după o respingere greşită a apărării gorjene. Au urmat minute bune de acalmie, în care nu s-au înregistrat faze clare de poartă şi care nu prevesteau proporţiile scorului ce avea să se înregistreze la pauză. A venit însă minutul 39, în care scorul a devenit 2-0, după ce Costin Curelea a reluat cu capul la colţul scurt, de la şase metri, un balon centrat de Stelian Stancu. Acelaşi Curelea a dat lovitura de graţie oaspeţilor în minutul 44, când a reluat balonul în plasă din apropierea porţii, după o centrare venită de la Mazilu. În partea a doua a meciului, oaspeţii au ratat incredibil, în minutul 51, prin Adi Popescu, care nu a putut introduce în plasă o minge aflată chiar pe linia porţii, după ce aceasta îl depăşise pe portarul Sportului. Scorul a devenit 4-0 în minutul 77, după ce Marius Oae a executat o lovitură liberă de la 17 metri. Aflat într-o zi nefastă, Pustinjakovic a respins în faţă mingea, acest lucru fiind exploatat prompt de Ionuţ Mazilu, care a reluat-o în poartă de la opt metri. A urmat un forcing al gorjenilor, care au avut o posesie superioară spre finalul partidei, concretizat prin bara din minutul 80 a lui Iulian Ştefan, care a tras frumos, de la 16 metri, în transversala a porţii. După modul în care au tratat partida, se pare că o parte a jucătorilor gorjeni s-au resemnat cu idea că echipa va retrograda, părând că au depus armele, deşi mai sunt şase etape de disputat. Pe de altă parte, se pare că moştenirea lăsată de Viorel Hizo are implicaţii mult mai ample, rezultate din lipsa de prospeţime a fotbaliştilor din Tg. Jiu, care, din punct de vedere fizic, au părut dărâmaţi. Nici din punct de vedere tactic lucrurile nu au stat mai bine, organizarea jocului lăsând mult de dorit, părând că fiecare pandur joacă numai ceea ce ştie, mai puţin ceea ce trebuie. Cum urmează o serie de meciuri hotărâtoare, care vor decide supravieţuirea în “A” sau retrogradarea, Ungureanu este obligat să găsească soluţii pentru redresarea unei corăbii care, deşi a luat apă, mai poate fi salvată.

Inapoi   25.04.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: