FC National
vs
Pandurii
3
-
2

Radio Targu Jiu

 

PANDURII - POLI TIMISOARA
sambara 3.06.2006, ora 18:00

 


 

12. FC Argeş ...31p
13 Jiul Petroşani ...27p
14. FC Vaslui ...26p
15. Pandurii Tg Jiu ...21p
16. FCM Bacău ...13p

 
   

 
Pe ce loc se va clasa echipa Pandurii la finalul acestui campionat?
1-4
5-8
9-12
13-14
15-16


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

Noutati pe Forum
  Galerie video
Et.    Program Divizia A
28    NATIONAL 3-2 PANDURII            |        CS VASLUI 1-1 CS POLI IASI  |     JIUL 2-0 FCM BACAU
29    PANDURII - POLI TIMISOARA     |        FCM BACAU - CS VASLUI        |      STEAUA - JIUL
30    OTELUL GALATI - PANDURII       |        CS VASLUI - FC STEAUA         |     JIUL- RAPID
 

Impact in Gorj: Divizia A, în curtea liceului

• Patru fotbalişti reprezentativi ai pandurilor au jucat ieri împotriva liceenilor târgujieni

Caravana Gazetei Sporturilor şi Pepsi au ajuns ieri la Târgu Jiu cu manifestarea „vedete în liceu”, organizatorii alegând ca loc de desfăşurare unul dintre cele mai prestigioase licee din judeţul nostru, Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”. O selecţionată formată din ziarişti de la GSP şi patru fotbalişti de la Pandurii au dat piept cu o echipă a Liceului Tudor, scopul acestei acţiuni fiind popularizarea fenomenului fotbalistic în rândul liceenilor.

Reprezentanta Olteniei în Divizia A, Pandurii Târgu Jiu a strigat „prezent” la acţiunea „vedete în liceu”, patru dintre cei mai valoroşi fotbalişti gorjeni evoluând preţ de câteva minute împotriva liceenilor târgujieni. Cornel Buta, Sorin Vintilescu, Florin Popete şi Armel Disney au făcut spectacol în cele 20 de minute cât au jucat, trei dintre aceştia reuşind să şi marcheze în poarta celor de la LTV. Mai întâi, a deschis scorul Buta, l-a majorat Vintilescu, lobând mingea peste portar, iar Armel a marcat şi el cu latul din interiorul careului. În aplauzele celor o sută de elevi de la Liceul Tudor, fotbaliştii de la Pandurii au părăsit terenul şi s-au îndreptat imediat spre cantonament, gândurile pandurilor zburând spre meciul capital cu Jiul Petroşani. După ce fotbaliştii au părăsit terenul, ziariştii abia s-au descurcat în faţa liceenilor care în actul secund au marcat de cinci ori, primind doar două goluri. La final, liceenii au terminat în avantaj, 8-7.

Amintiri din anii de liceu
Preţ de câteva zeci de minute, fotbaliştii de la Pandurii s-au simţit din nou elevi. În vestiar, înainte de meci, Vintilescu depăna amintiri. „Îmi aduc aminte ce frumos era pe vremea mea la şcoală. Chiuleam de la unele ore sa joc fotbal în curtea şcolii, iar când era meci pe Ion Oblemenco plecam în grup de la şcoală să vedem meciurile Ştiinţei”, îşi aminteşte Vintilescu, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din lotul pandurilor. După ce a părăsit terenul, atacantul a vorbit şi despre acţiunea în sine la care a participat. „ E mult mai uşor şi mai vesel fotbalul aici. Îmi aduc aminte de anii de şcoală când încingeam o astfel de miuţă şi în pauzele dintre ore. Ce n-aş fi dat să am ocazia să joc şi eu împotriva unor fotbalişti din acea vreme când eram licean, aşa cum au jucat azi aceşti băieţi de la liceu împotriva noastră… Oricum, să de Dumnezeu să fie un antrenament cu noroc pentru vineri când avem nevoie de victorie”, spune Vintilescu având în gând doar meciul decisiv cu Jiul Petroşani.
Şi congolezul Armel, cel care a avut cea mai mare priză la liceeni, a rămas o cu o impresie bună despre acest turneu. „Este foarte frumos să joci în curtea şcolii şi sunt fericit că am venit aici. Mi-a plăcut mult că am jucat cu elevii de şcoală. Când eram copil era o mare plăcere să joc cu fotbaliştii mai mari. Sper să dau gol şi vineri, dar important nu este să marchez eu ci să câştige echipa”, a declarat Armel care a făcut şi un apel la public. „Vreau ca cei care au jucat astăzi împotriva noastră să vină şi să ne susţină la meciul cu Jiul”, a spus congolezul.
Antrenorul Nae Ungureanu, cel care a fost directorul tehnic al echipei fotbaliştilor, fiind ajutat de editorialistul Andrei Vochin s-a declarat încântat de ideea acestei manifestări. „ Este un turneu bun pentru reclamă, pentru propagandă şi noi ne dăm tot concursul şi am adus o parte dintre jucătorii reprezentativi ai echipei Pandurii Târgu Jiu şi sper ca băieţii tineri din licee să adere la această idee şi să dea o mână pentru propaganda sportului românesc ”, a declarat Ungureanu.

Urmează şi alte acţiuni
Oficialii de la Pandurii au promis că aceste acţiuni vor fi continuate în perioada imediat următoare. „Acum, urmează o săptămână de foc, însă pe parcurs, după ce apele se vor linişti, cu siguranţă vom aduce fotbaliştii de la Pandurii şi în alte licee din Târgu Jiu. Avem nevoie de imagine, şi o vom face”, a spus ofiţerul de presă al pandurilor, Bogdan Tudor.

COSMIN BRUJAN

Inapoi   27.04.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: