FC National
vs
Pandurii
3
-
2

Radio Targu Jiu

 

PANDURII - POLI TIMISOARA
sambara 3.06.2006, ora 18:00

 


 

12. FC Argeş ...31p
13 Jiul Petroşani ...27p
14. FC Vaslui ...26p
15. Pandurii Tg Jiu ...21p
16. FCM Bacău ...13p

 
   

 
Pe ce loc se va clasa echipa Pandurii la finalul acestui campionat?
1-4
5-8
9-12
13-14
15-16


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

Noutati pe Forum
  Galerie video
Et.    Program Divizia A
28    NATIONAL 3-2 PANDURII            |        CS VASLUI 1-1 CS POLI IASI  |     JIUL 2-0 FCM BACAU
29    PANDURII - POLI TIMISOARA     |        FCM BACAU - CS VASLUI        |      STEAUA - JIUL
30    OTELUL GALATI - PANDURII       |        CS VASLUI - FC STEAUA         |     JIUL- RAPID
 

Impact in Gorj: „Mâine, ne jucăm viitorul în Divizia A”

Toată suflarea fotbalistică din Gorj va lua cu asalt mâine Stadionul Municipal din Târgu Jiu pentru a asista la meciul dintre Pandurii şi Jiul Petroşani. Acest meci este considerat drept finala pentru evitarea retrogradării, cine va pierde îşi va lua adio de la Divizia A. Pentru gorjeni, atuul este programul din ultima parte a campionatului, infernal pentru Jiul şi accesibil pentru Pandurii. Totuşi, condiţia primordială pentru Pandurii e ca în jocul de mâine să se impună în faţa Jiului, echipă care în următoarele runde va juca cu Steaua, Dinamo şi Rapid.

Conectaţi la importanţa meciului de mâine, gorjenii vor să sufle şi în iaurt şi tratează cu maximă atenţie acest meci împotriva Jiului. După ultimele umilinţe, Pandurii vor să spele ruşinea şi să se reabiliteze în faţa suporterilor, chiar şi antrenorul Nae Ungureanu dorind o schimbare la faţă a echipei sale. „Trebuie să tratăm jocul cu toată seriozitatea şi să-l câştigăm pentru ca săptămâna viitoare să pregătim în linişte jocul de la Vaslui, un joc care poate decide în mare măsură cea de-a doua echipă retrogradată. Suntem conştienţi că am pierdut fără drept de apel la Sportul Studenţesc, însă am făcut unul din jocurile bune din acest retur de campionat. Sper ca echipa să mai adauge ceva la exprimarea în teren, în aşa fel încât să ne adjudecăm cele trei puncte”, spune Ungureanu.

„Ne ard picioarele”
Schimbarea lui Viorel Hizo cu Nae Ungureanu a fost comentată şi de Sorin Vintilescu, care mai spune că peste zece zile se va şti exact care este soarta pandurilor. „După părerea mea, la Pandurii a apărut zâmbetul pe care l-a adus schimbarea. În cele trei meciuri pe care le avem noi, cu Jiul, Steaua şi Vaslui în măsură de peste 75 % se va decide retrogradarea”, comentează Vintilescu. Atacantul care în Divizia B reuşea periodic să marcheze goluri importante este decis să spargă gheaţa. „Îmi doresc din tot sufletul să intru cu gol”, mai comentează vârful de la Pandurii.
Cele trei partide ce urmează sunt vitale şi în opinia golgheterului pandurist. „Contează fiecare punct mai ales cele cu contracandidatele noaste. Avem meciuri de şase puncte şi cu Jiul şi cu Vasluiul. O victorie cu Jiul şi cel puţin un meci nul cu Vasluiul ne-ar ridica din acea zonă fierbinte care ne arde la picioare. La Vaslui se va juca care pe care, cine pierde îşi ia la revedere de la Divizia A şi sper din tot sufletul să nu fim noi cei care ne luăm rămas bun de la primul eşalon”, a încheiat Vintilescu.

„Jiul va retrograda”
Cornel Buta, ultimul jucător venit la Pandurii, spune că meciul cu Jiul este decisiv. „E finala pentru retrogradare. Dacă noi batem, ei retrogradează şi sunt sigur că ne vom impune. Asta este şi noi am avut un program foarte greu în primele şase etape, la fel cum o să-l aibă şi ei acum. În condiţiile în care Steaua, Dinamo şi Rapid se bat pentru primele locuri, iar diferenţa de puncte între ele este mică, e clar că granzii nu vor face concesii şi se vor impune. Mai rămâne să luăm şi noi puncte din deplasare şi la final să dea Dumnezeu să scăpăm”, a declarat Buta.

C. BRUJAN

Inapoi   27.04.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: