Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Gorj Domino: La Pandurii se analizează încă posibilităţile de a juca tot în A

Retrogradaţi deja în Divizia B, conform criteriului sportiv după care se întocmesc orice clasamente, Pandurii mai are totuşi şanse de a evolua şi în sezonul viitor în divizia A, însă pe criteriul administrativ. Cel puţin aşa speră preşedintele Marin Condescu care a trimis echipa, sau mai bine zis ce a mai rămas din lot după restructurarea de vineri, în vacanţă, cu precizarea că trebuie să revină la antrenamente pe data de 20 iunie, când se reia pregătirea pentru divizia A.


Pentru oficialii de la Pandurii este greu de acceptat faptul că echipa a retrogradat în divizia B, astfel că aceştia caută soluţii de a rămâne în divizia A. Chiar dacă în acest moment teoretic Pandurii nu mai are nici echipă de divizia B, cea mai mare parte a jucătorilor fiind puşi pe liber la sfârşitul săptămânii trecute. Toate variantele de a mai putea evolua în divizia A şi în sezonul următor au fost atent analizate de preşedintele Marin Condescu, împreună cu acţionarii clubului, care au decis să meargă mai departe alături de echipă indiferent de eşalonul în care va evolua Pandurii.

Există două posibilităţi luate în calcul de conducere

Cum echipa nu şi-a îndeplinit obiectivul de a se salva de la retrogradare, preşedintele Marin Condescu şi-a fixat şi el un obiectiv, despre care a vorbit chiar înainte ca Pandurii să fi fost matematic retrogradaţi. Acela de a menţine echipa în divizia A şi în sezonul viitor. Preşedintele pandurilor a prezentat două variante care ar putea duce la îndeplinirea obiectivului său în următoarele zece zile. Decizia de a continua tratativele pe alte căi sau de a aştepta decizia Comisiei de Licenţiere s-a luat însă abia după ce acţionarii au analizat mai multe dintre cauzele care au dus la neîndeplinirea obiectivului de salvare de la retrogradare. „Am hotărât că putem rămâne în Divizia A şi pe alte căi şi am analizat cu acţionarii posibilităţile pe care le avem pentru viitorul sezon”, a precizat preşedintele Condescu imediat după şedinţa de vineri. Pandurii vor putea evolua în continuare în divizia A dacă un club care are probleme de rezolvat la Comisia de Licenţiere nu va primi licenţă, directorul Sistemului Naţional de Licenţiere, Viorel Duru, precizând că este de luat în calcul această posibilitate, ori dacă se va negocia cu o echipă care doreşte să cedeze locul în divizia A, aceasta putând fi o nou-promovată sau o echipă rămasă în primul eşalon pe criteriul sportiv, dar care nu mai are posibilităţi financiare de a evolua acolo.

Nae Ungureanu rămâne antrenor principal în orice variantă

În cazul în care se va reuşi menţinerea în prima divizie pe una din căile prezentate, lotul se va reuni pe 20 iunie pentru o serie de jocuri amicale înaintea plecării în cantonament. Oricât ar fi de optimist în privinţa şanselor de a juca din nou în divizia A, preşedintele a luat în calcul şi posibilitatea ca discuţiile demarate deja să nu se concretizeze. Preşedintele Condescu nu este 100% convins că va reuşi să obţină un loc în primul eşalon prin negocieri sau că va avea norocul ca una dintre echipele cu probleme de licenţiere să nu primească dreptul de a mai juca în divizia A. Cel puţin a luat în calcul şi varianta de a juca totuşi în divizia B, caz în care va rechema echipa la pregătire pe data de 26 iunie. „Dacă nici una din variantele pe care le-am spus de a rămâne în divizia A nu vor reuşi să se concretizeze, lotul se va reuni mai târziu pentru a juca în divizia B, cu obiectivul de a ataca promovarea în sezonul 2006-2007”, spune acum Condescu, care a prelungit deja înţelegerea cu antrenorul Nae Ungureanu şi i-a cerut acestuia o listă cu posturile vacante din lot.

Monalisa Popescu

Inapoi   12.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: