Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Gorj Domino: Nae Ungureanu a început tratativele pentru completarea lotului

Gorj Domino: Nae Ungureanu a început tratativele pentru completarea lotului

Monalisa Popescu

Incertitudinea de la nivelul conducerii în ceea ce priveşte eşalonul în care vor evolua Pandurii în viitorul sezon nu afectează deocamdată conducerea tehnică a echipei. Confirmat de preşedintele Marin Condescu la sfârşitul săptămânii trecute, antrenorul Nae Ungureanu îşi vede liniştit de muncă şi caută deja jucători pentru completarea lotului.

Tehnicianul a vorbit ieri pentru prima dată despre restructurările recente din lot şi despre greşelile făcute în acest sezon, Ungureanu neasumându-şi vreo vină în ceea ce priveşte situaţia echipei şi considerând că le-a dat şanse tuturor jucătorilor să demonstreze ce pot.
După recenta disponibilizare masivă de la Pandurii, în urma căreia au mai rămas în lotul echipei doar şase jucători aflaţi sub contract cu echipa, antrenorul Nae Ungureanu a primit sarcina de a alcătui o listă de posibile achiziţii. Tehnicianul spune că a contactat chiar o serie de jucători pentru demararea discuţiilor în vederea unui transfer: „Sunt pregătit să încep treaba şi să caut jucătorii necesari pentru noul sezon. Normal că mi-am făcut lista de jucători care ne trebuie la echipă, pentru că este obligatoriu să avem un lot valoros în sezonul viitor. În lot au fost opriţi jucătorii în jurul cărora vom alcătui o echipă puternică pentru sezonul viitor. Deja am demarat negocierile, dar telefonic. Nu vă pot spune nume, ceea ce sunt sigur e că vrem să facem un lot tânăr şi ambiţios, care să facă faţă eşalonului unde vom evolua”.

De la fosta echipă, FC Caracal, Nae Ungureanu şi-ar dori să aducă cei mai buni jucători, printre care şi pe târgujianul Sergiu Popescu: „Am în atenţie trei jucători de la FC Caracal. Am auzit că vreo 12 au fost daţi afară, dar nu mă interesează nici unul dintre aceştia. Dacă nu au făcut faţă acolo, nu cred că vor face aici la un alt obiectiv. Recunosc că vreau trei jucători dintre care unul e din Târgu Jiu, Sergiu Popescu, care spun că ar fi cea mai bună soluţie în atac. Mai vreau de la Caracal un fundaş central şi o extremă dreapta, dar nu ştiu ce vor putea rezolva cluburile între ele. Oricum, să nu se înţeleagă că vom aduce numai jucători de divizia B, pentru că vreau să aducem şi jucători foarte buni de Divizia A. Am înţeles că eu trebuie să întocmesc o listă cu posturile deficitare şi să o dau domnului Condescu, după care împreună stabilim pe cine transferăm”.

Ungureanu e la curent cu negocierile purtate de conducerea clubului pentru ca echipa să joace tot în divizia A din presă şi nu ştie amănunte, conducerea preferând să nu anunţe antrenorul despre stadiul discuţiilor cu Liberty Salonta.

„Nu ştiu sigur dacă vom rămâne sigur în divizia A. Cel puţin noi ne-am dori cu toţii acest lucru. Vrem să jucăm în Divizia A, dar sincer eu nu ştiu nimic până acum. Am citit prin presă că domnul Condescu tratează pentru un loc în Divizia A. Ar fi bine, atât pentru conducerea acestei echipe, pentru că s-a investit mult în baza sportivă, dar şi pentru oraş şi suporteri”, a precizat tehnicianul craiovean.

Inapoi   13.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: