Echipa
Otelul
vs
Pandurii
2
-
0

Radio Targu Jiu

 

PANDURII TG. JIU - UNIREA URZICENU
sambata, 16.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ...5p
14 Craiova ...5p
15 Pandurii ...4p
16 Vaslui ...4p
17 Arges ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Impact in Gorj: „Rămân la Pandurii să fac performanţă”

Nae Ungureanu visează şi el la Divizia A

Tehnicianul este convins că va fi păstrat pe banca tehnică şi în viitorul sezon
Cu Nae Ungureanu pe bancă, Pandurii a reuşit să strângă în şapte meciuri opt puncte, adică două victorii şi două remize. Adus în postura de salvator al pandurilor, Ungureanu nu a putut redresa corabia lui Condescu. În timpul scurt petrecut pe banca pandurilor, Ungureanu şi-a făcut o impresie despre valoarea lotului, declarându-se în final nemulţumit de ceea ce a găsit la Târgu Jiu. Imediat după încheierea sezonului, Ungureanu a făcut curăţenie în lotul pandurilor, dispensându-se de majoritatea jucătorilor din lot.

Reporter: De la Pandurii au fost disponibilizaţi majoritatea jucătorilor. V-aţi făcut lista de achiziţii pentru reîntregirea lotului?

Nae Ungureanu: Da, sunt pregătit să încep treaba. Normal că mi-am făcut lista de jucători care ne trebuie la echipă pentru că este obligatoriu să avem un lot valoros în sezonul viitor. Am păţit-o acum şi e de ajuns. În lot au fost opriţi jucătorii în jurul cărora vom alcătui o echipă puternică pentru sezonul viitor.

Rep.: Preşedintele Condescu spune că echipa va rămâne în Divizia A. Dvs. ce părere aveţi?

N.U.: Ar fi culmea să nu ne dorim acest lucru. Vrem să jucăm în Divizia A, dar sincer eu nu ştiu nimic până acum. Am citit prin presă că domnul Condescu tratează pentru un loc în Divizia A. Ar fi bine atât pentru conducerea acestei echipe pentru că s-a investit mult în baza sportivă, dar şi pentru oraş şi suporteri. Vom vedea mai multe când se întoarce dânsul din Canada.

Rep.: Dumneavoastră rămâneţi la Pandurii? Aţi semnat contractul?

N.U.: Am avut o discuţie de principiu cu conducerea şi chiar dacă nu am semnat prelungirea de contract eu spun că voi rămâne la Pandurii. Am citit şi eu prin presă că se vehiculează nume pentru banca tehnică, însă prefer să nu comentez.

Rep.: Când începeţi campania de achiziţii?

N.U.: Deja am demarat negocierile, dar telefonic. Nu vă pot spune nume, ceea ce sunt sigur e că vrem să facem un lot tânăr şi ambiţios care să facă faţă eşalonului unde vom evolua.

Rep.: De la fosta echipă, FC Caracal vă doriţi vreun jucător?

N.U.: Da, am în atenţie trei jucători. Am auzit că vreo 12 au fost daţi afară, dar nu mă interesează nici unul dintre aceştia. Dacă nu au făcut faţă acolo nu cred că vor face aici la un alt obiectiv. Recunosc că vreau trei jucători dintre care unul e din Târgu Jiu, Sergiu Popescu care spun că ar fi cea mai bună soluţie în atac. Mai vreau de la Caracal un fundaş central şi o extremă dreapta, dar nu ştiu ce vor rezolva cluburile între ele.

Rep.: Aşadar, aveţi în vedere jucători de Divizia B?

N.U.: Nu neapărat, vă daţi seama că vreau să aducem şi jucători foarte buni de Divizia A. Am înţeles că eu trebuie să întocmesc o listă cu posturile deficitare şi să o dau domnului Condescu după care împreună stabilim pe cine transferăm.

Rep.: Despre foştii elevi ce puteţi spune?

N.U.: Ce să mai spun? Atât am putut, atât am făcut. Eu nu-mi reproşez nimic, cred că dacă se muncea de la bun început bine, această echipă făcea peste treizeci şi ceva de puncte. S-au făcut multe greşeli, iar acum suntem decişi să facem doar performanţă. Cu toţii am avut de învăţat de la acele etape de Divizia A. Referitor la cei care au plecat le-am dat o şansă tuturor să joace şi să-mi demonstreze că merită să rămână la Pandurii. Unii au făcut figuraţie, alţii nu aveau valoare, însă nu pot comenta achiziţiile făcute de alţii în campaniile de transferuri. Nu ştiu ce a fost în mintea fiecăruia, însă un lucru e cert, trebuia să vină şi vremea schimbării.

Rep.: Ce v-a deranjat cel mai mult în perioada petrecută până acum la Pandurii?

N.U.: Sincer? Problemele medicale. Nu se poate aşa ceva. Eu am stat şapte etape şi am avut zece jucători accidentaţi din orice. Nu-mi explic ce s-a întâmplat cu ei. Ori au fost suprasolicitaţi în pregătiri, ori ei sunt de plastilină.

Rep.: Cu cine veţi colabora în continuare?

N.U.: Rămân cu acelaşi staff tehnic, Florin Motroc - secund şi Vali David - responsabil cu portarii. Am avut o colaborare bună cu cei doi şi nu văd de ce să renunţ la ei. Ne aşteaptă o muncă grea, acum ne ştim bine şi vom încerca să ne facem treaba aşa cum trebuie.

Rep.: Şi, totuşi, rămâne Pandurii în Divizia A?

N.U.: Cine nu şi-ar dori? Trebuie să avem răbdare şi poate că vom evolua din nou în prima ligă. Cine ştie ce se mai poate întâmpla.

A consemnat COSMIN BRUJAN

Inapoi   13.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: