Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Impact in Gorj: Am rămas în Divizia A !

Impact in Gorj: Am rămas în Divizia A !

După numai şase zile petrecute în Divizia B, echipa Pandurii a revenit în primul eşalon. Au fost grele aceste zile, însă preşedintele Condescu şi-a respectat cuvântul: „vom juca la anul din nou în Divizia A”.
Conducerea gorjenilor a bătut palma cu Marius Vizer în ceea ce priveşte cedarea dreptului de joc în primul eşalon al echipei Liberty Salonta în favoarea pandurilor. Întocmirea tranzacţiei este doar o chestiune de timp până când Pandurii vor reveni şi în mod oficial pe prima scenă a fotbalului românesc. Persoane oficiale din cadrul clubului gorjean susţin cu tărie că Pandurii va juca din toamnă tot în Divizia A, pronosticând un procent de 99% în reuşita tranzacţiei.
În drumul spre Canada, Condescu a trecut şi prin Oradea, acolo unde a avut primele contacte cu oficialii orădeni, iar după aceea s-a întâlnit cu omul de afaceri Marius Vizer la Budapesta, acesta fiind patronul celor de la Liberty. După o negociere de câteva ore, cei doi au bătut palma urmând ca după revenirea lui Marin Condescu din Canada să demareze procedura de fuziune.
Deşi nici o persoană din cadrul clubului nu recunoaşte în mod oficial că Pandurii ar fi luat locul lui Liberty Oradea în Divizia A, lucrurile par a fi clare, din toamnă iar vom vedea la Târgu Jiu marile echipe ale României. Ofiţerul de presă al pandurilor, Bogdan Tudor a recunoscut interesul pandurilor faţă de clubul orădean pentru cesionarea dreptului de joc în A, dar crede că săptămâna viitoare e decisivă. „Într-o săptămână se decide totul. În 20 iunie este reunirea lotului şi dacă Doamne fereşte nu vom juca în A, jucătorii vor mai primi câteva zile libere. Şansele să jucăm în A sunt considerabile. Despre transferurile de jucători nu pot spune mai multe, suntem la nivel de discuţiilor telefonice. Ideea e că ne trebuie un lot de jucători care să joace la Târgu Jiu cu sufletul, dar şi care să aibă valoare”, a spus Bogdan Tudor.

C. BRUJAN

Inapoi   13.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: