Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Impact in Gorj: Pandurii, în topul Diviziei A

Impact in Gorj: Pandurii, în topul Diviziei A

19 jucători au debutat în tricoul pandurilor în primul eşalon

Deşi au retrogradat la finalul primului sezon petrecut pe prima scenă a ţării, Pandurii Târgu Jiu se poate lăuda cu un număr mare de suporteri prezenţi la meciurile susţinute în campionatul 2005-2006.

Astfel, cea mai iubită şi urmărită echipă din România este Poli Timişoara, trupa din Banat fiind pe primul loc la numărul de spectatori prezenţi la meciuri cu o medie de 11.500, acasă având o medie de 15.200 de spectatori pe meci.

Pe locul doi se clasează Steaua Bucureşti cu o medie de 11.000 de suporteri pe meci, acasă din cauza meciurilor fără suporteri media scăzând la 8.600.

Pe locul trei se află Rapid Bucureşti, echipa lui Răzvan Lucescu având o medie de 8.800 de spectatori pe meci, în timp ce acasă media e mai scăzută cu 1.200.

Pe locul patru s-a clasat Dinamo care a fost echipă urmărită de o medie de 7.800 de spectatori în întreg sezonul pe meci, „câinii roşii” având o priză mai mare la public în deplasare în timp ce media pe jocurile de acasă este de vreo cinci mii de suporteri pe meci.
Pe locurile cinci şi şase se află două echipe din Moldova, Poli Iaşi cu şase mii de spectatori pe meci, în timp ce FC Vaslui a avut 5.800 de spectatori pe joc.

Mai tari ca Dinamo
Gorjenii se pot lăuda cu o medie destul de însemnată de spectatori pe meci, astfel trupa lui Marin Condescu ocupă poziţia a şaptea cu o medie de 5.500 de spectatori în jocurile de acasă şi deplasare. Chiar dacă nu au fost o echipă prea spectaculoasă, Pandurii au fost urmăriţi în jocurile din deplasare de aproximativ 63.000 de spectatori, adică o medie de 4.200 privitori pe meci. Acasă, gorjenii au stat mai bine chiar şi decât Dinamo, media spectatorilor pe meci fiind de 6.300 ceea ce rezultă că în întreg sezonul de Divizia A pe Municipal au venit în jurul a 95.000 de suporteri.

Pe primul loc la debuturi
Nu numai echipa de fotbal Pandurii s-a aflat în premieră în Divizia A, ci şi fotbaliştii. Astfel, în sezonul precedent al Diviziei A s-au înregistrat nu mai puţin de 114 fotbalişti debutanţi, dintre care 88 au fost autohtoni. Gruparea din Târgu Jiu este şi în această ierarhie în top, chiar pe primul loc cu nu mai puţin de 19 debutanţi în Divizia A. La polul opus este Rapidul care nu a avut nevoie să apeleze la vreun debutant.

COSMIN BRUJAN

Inapoi   15.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: