Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Pro Sport: Ungureanu: „Le-am dat tuturor şansa să joace!”

Antrenorul Nae Ungureanu îi consideră pe jucătorii de la Pandurii vinovaţi de retrogradarea echipei în divizia B. Analizînd prestaţia echipei în cele şapte etape cît s-a aflat pe banca echipei, tehnicianul nu şi-a găsit voreo vină în situaţia creată, pentru că a venit prea tîrziu la echipă pentru a mai schimba ceva: „Ce să mai spun? Atât au putut, atât au făcut. Eu nu-mi reproşez nimic, cred că dacă se muncea de la bun început bine această echipă făcea peste treizeci şi ceva de puncte. S-au făcut multe greşeli, iar acum suntem decişi să facem doar performanţă. Cu toţii am avut de învăţat de la aceste şapte etape de Divizia A.” Tehnicianul consideră că toţi fotbaliştii din lot au avut şansa să joace, cel puţin în mandatul său, dar nu au ştiut să profite şi să arate că merită să joace în divizia A:

„Referitor la cei care au plecat le-am dat o şansă tuturor să joace şi să-mi demonstreze că merită să rămână la Pandurii.” Ungureanu a folosit pe final de campionat toţi jucătorii aflaţi în lot, inclusiv pe cei mai tineri, Cazacu şi chiar Pîndaru. Tot în mandatul lui Ungureanu a debutat în divizia A şi Cristi Popescu, fundaşul care nu jucase nici măcar un minut de la promovarea echipei.

Despre foştii elevi disponibilizaţi acum de conducere, Nae Ungureanu crede că sunt principalii vinovaţi şi că lor li se datorează retrogradarea echipei:„Poate e mai bine că s-a procedat aşa pentru că pe jucătorii ăia care au ajuns la final de contract şi au fost numai pe o perioadă la Pandurii, i-a cam durut în fund de echipa asta. Nu a fost nici unul afectat de retrogradarea pandurilor. Dacă unii dintre jucători s-au comportat aşa cum s-au comportat în acest final de campionat, de aceea s-a ajuns aici. Eu cred că dacă dădeau dovadă de o preocupare mai mare şi cu puţin orgoliu din partea lor, ne era la îndemână salvarea. Dar au fost unii jucători cărora nu le-a păsat de ce se poate întîmplă cu echipa. Şi aceia nu aveau ce să caute la această echipă.”

O mare nemulţumire a lui Nae Ungureanu au fost accidentările dese şi numeroase din lot, cei mai mulţi dintre jucătorii de bază fiind accidentaţi pe timpul mandatului său. Dacă pe o parte dintre ei i-a gasit gata accidentaţi, cum a fost cazul lui Sava, Bălăeţ sau Cristea, alţii s-au accidentat pe parcursul ultimelor şapte etape, Vintilescu, Iulian Ştefan, Buta, Bogoi, Dragomir, Perisic şi Vancea. „Problemele medicale m-au deranjat cel mai mult în această perioadă. Nu se poate aşa ceva. Eu am stat şapte etape şi am avut zece jucători accidentaţi. Nu-mi explic ce s-a întâmplat cu ei. Ori au fost suprasolicitaţi în pregătiri, ori ei sunt de plastilin㔠a adăugat supărat Ungureanu.

Ungureanu îşi petrece vacanţa la Dunăre

Antrenorul Nae Ungureanu profită de cele cîteva zile libere cît a primit vacanţă din partea conducerii de la Pandurii pentru a se relaxa la pescuit în localitatea doljeană Nedea. Între două reprize de pescuit mai are timp să dea un telefon pentru a afla ce jucătri poate transfera la Pandurii.

.„Mă destind şi eu alături de prieteni la un pescuit pe Dunăre. Îmi place să stau pe baltă, aşa cum se spune dar nu ţin morţiş să prind peştele cel mare, sunt aici doar pentru relaxare după un final de campionat agitat” a mărturisit Ungureanu care ve reveni la Tîrgu Jiu pe data de 20 iunie. Tehnicianul a avut timp în aceste zile să se gîndească şi la greşelile făcute în perioada scurtă petrecută la Pandurii şi consideră că cele mai multe le-au aparţinut jucătorilor.

Florin Motroc pleacă în Grecia

Antrenorul secund al echipei Pandurii, Florin Motroc, s-a aflat la Tîrgu Jiu pînă ieri cînd a susţinut examenul de final de an cu grupa de studenţi pe care îi pregăteşte la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din municipiu.

Motroc va pleca în vacanţă cu cîteva zile mai tîrziu decît jucătorii şi antrenorul principal, el urmînd să meargă săptămîna viitoare în Grecia împreună cu soţia şi cei doi copii.

Secundul pandurilor a obţinut permisiunea din partea preşedintelui Marin Condescu dar şi a antrenorului Nae Ungureanu să întîrzie cîteva zile dacă reunirea lotului se va produce pe data de 20 iunie.

Monalisa POPESCU

Inapoi   15.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: