Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Gorj Domino: „Suntem pregătiţi să jucăm şi în A, dar şi în B”

Preşedintele Marin Condescu este pregătit să accepte orice variantă:

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, nu este dispus să intre în jocurile de culise ale Diviziei A. După ce s-a speculat în presă că FC Vaslui ar ceda locul din Divizia A după ce a rămas fără finanţare şi că Jiul Petroşani ar fi dispusă să joace şi la Târgu Jiu dacă nu va găsi sprijin la autorităţile din Valea Jiului, Condescu spune că nu este interesat de nici un fel de astfel de jocuri şi că Pandurii va juca în Divizia A doar dacă va fi un loc vacant. Pe de altă parte, Dumitru Dra­gomir a afirmat ieri că este convins că vor fi echipe din Divizia A care nu vor avea finanţare şi vor fi nevoite să renunţe la locuri.

Aflat în Canada la un Congres Mondial al Energiei, preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, nu pare a fi interesat de oferta de locuri din Divizia A apărută pe piaţa zvonurilor în ultima săptămână. Preşedintele a precizat că nu vrea să amestece echipa în jocurile de culise ale altor cluburi şi că vrea să joace în Divizia A, dar nu în orice condiţii: „Noi nu ne amestecăm în nici un fel de jocuri. Suntem pregătiţi să jucăm şi în A, dar şi în B”. Condescu a mai adăugat că Pandurii va juca în Divizia A în sezonul viitor doar dacă va fi un loc liber la începutul returului, altfel va merge în Divizia B şi va lupta din nou pentru promovare: „Daca va fi un loc liber, vom fi bucuroşi să-l preluăm. Dacă nu, vom merge şi în B şi vom trage din nou la promovare”.

În ceea ce priveşte jucătorii rămaşi la Pandurii sau cei cărora li s-a făcut deja o ofertă, preşedintele nu îşi face griji. „Nu cred că Disney a semnat cu Farul, pentru că eu ştiu că luni a plecat de pe aeroport spre Congo. Dar dacă el vrea să joace la Farul nu ne vom opune, este opţiunea lui”, a precizat Condescu, care a plecat tot luni de pe aeroportul Otopeni spre Canada.

FC Vaslui nu-şi va vinde locul din Divizia A

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui, Octavian Apetrei, a declarat că echipa moldavă nu va vinde locul în Divizia A, chiar dacă principalul finanţator, Adrian Porumboiu, şi-a anunţat retragerea sprijinului financiar. „Pot spune cu siguranţă că echipa va rămâne la Vaslui. Chiar dacă mai pleacă jucători sau mai vin, FC Vaslui nu se desfiinţează. Numele şi echipa rămân aici, restul fiind doar speculaţii. Urmează ca în cel mai scurt timp să fie organizată o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ pentru a se stabili care sunt posibilităţile financiare pentru susţinerea echipei în Divizia A”, a spus Apetrei. Fostul finanţator al echipei, Adrian Porumboiu, a declarat că sub nici o formă nu va vinde locul din Divizia A unei alte echipe de club. Pe de altă parte, Consiliul Judeţean Vaslui a aprobat alocarea sumei de trei miliarde de lei vechi pentru efectuarea unor lucrări la terenurile bazei de antrenament ale echipei, în timp ce Primăria Vaslui a scos la licitaţie lucrările pentru refacerea gazonului de pe Stadionul Municipal. De asemenea, jucătorii echipei au primit vacanţă din partea conducerii până când se va clarifica situaţia financiară a clubului.

Monalisa Popescu

Inapoi   16.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: