Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Gazeta de Sud: Panduri in ceata

Incertitudinile au pus stapânire pe clubul din Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu a testat aproape 70 de jucatori inaintea debutului in Divizia A, antrenorul Emil Sandoi oprindu-se asupra unui lot stufos de 30 de fotbalisti care s-a dovedit insuficient de valoros, de vreme ce echipa a retrogradat. Multi dintre acestia au fost plimbati prin cantonamente, au fost folositi in meciurile de pregatire, dupa care au fost anuntati ca nu mai fac parte din lot, clubul investind inutil bani si timp. Altii le-au luat locul pe ultima suta de metri, echipa având nevoie de timp sa reconstruiasca relatiile de joc. Acum, singura certitudine de la Pandurii este nucleul de sase jucatori agreati de AGA, dintre care doi portari, plus regretul presedintelui Marin Condescu ca nu a restructurat din temelii echipa inca din iarna.

„Portari avem, ne mai trebuie sapte titulari. Daca am fi facut si noi in iarna ce a facut Otelul...“, a spus Condescu. Incertitudinile, in schimb, sunt numeroase si macina nervii suporterilor. Echipa este in Divizia B, insa Condescu sustine ca va evolua in Liga lui Mitica, iar data reunirii lotului este 20 iunie pentru Divizia A sau 26 iunie pentru Divizia B; antrenor este Nae Ungureanu, dar poate fi si Sorin Cirtu; la Pandurii se vrea performanta, insa nu exista jucatori nici macar de o echipa.

Fotbalistii vor sta la hotel

Condescu a anuntat ca perindarile de jucatori prin curtea „pandurilor“ nu se vor mai repeta, ca va superviza personal transferurile de jucatori, ca va schimba sistemul de premiere si ca fotbalistii vor sta la hotel si nu la apartamente, pentru a face economie la bugetul clubului. „Toti cei care vin la Pandurii vor fi cazati la hotel. Ţinându-i in cantonamente sau plecând câte patru zile, la apartament niciodata nu poti sa intrerupi chiria, pe când cu hotelul poti sa negociezi“, este prima masura luata de conducere in plan administrativ pentru viitorul sezon.

Daca alte echipe se afla in plina campanie de transferari, oficialii gruparii gorjene sunt in vacanta si asteapta decizia Comisiei de Licentiere. Poate ramâne un loc liber in Divizia A si pentru Pandurii.

Cristi PEPTAN

Inapoi   17.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: